ELIPS PVC i ALU stolarija / PROIZVODI

PVC i AL prozori


KÖMMERLING 88plus predstavlja do sada neviđen nivo dostignut u razvoju PVC prozorskih profila. Pametan ukupni dizajn nove generacije prozorskih profila, sa izvanrednim povećanjem razine toplinske i zvučne izolacije, je proizveden za sigurnost i učinkovitost. Kao top proizvod KÖMMERLING-a, 88plus je stvoren za višu kvalitetu građenja i življenja.
Sa željom prilagođavanja postojećim uslovima privređivanja, osmišljen je projekt kojim će profine BH sa svojim partnerima ponuditi domaće proizvode po novom sistemu prodaje uz zadržavanje tradicionalno visokog kvaliteta a što za krajnji rezultat ima prihvatljivu cijenu finalnog proizvoda, odnosno, cijenu usklađenu sa platežnom moći građana.

PROČITAJ VIŠE

PVC i AL vrata


PROČITAJ VIŠE

AL ograde


Aluminijumske ograde se proizvode u profilima 6m, profili se obradjuju i uz pomoć spojnica se pravi ograda. Prednost aluminijumskih ograda je pored futurističkog izgleda i postojanost materijala (otpornost na spoljne uticaje kao što je kiša, sunce, mraz). .
Pored boje poliranog aluminijuma ograde se mogu naručiti i u svim ostalim bojama koje podržava ton karta eloksaže i plastifikacije kao i teksture u boji drveta.

PROČITAJ VIŠE

Zimske bašte


Zimske bašte nude izvanredan kvalitet života, a to je vaš boravak okružen staklom sa pogledom na baštu , vaš zastakljeni balkon sa kliznim vratima, vaš bazen sa staklenim prekrivačem ili vaš krov od stakla.
Svejedno da li se radi o zatvaranju terase ili balkona, sistemi za zimske bašte mogu se savršeno prilagoditi svakoj okolini. Zimske bašte omogućuju kvalitetno zastakljivanje velikih površina, a ne zahtijevaju nikakvo posebno održavanje ..

PROČITAJ VIŠE

Garažna vrata


Garažna vrata čine više od 20% površine garaže.Garažna vrata gledate svaki dan prilikom ulaska u dvorište ili garažu.Izgled garažnih vrata može podići ukupan izgled vašeg objekta.
Investicija u kvalitetna garažna vrata je dugoročna.Sigurna vrata štite vas i vašu djecu od neželjenih ozljeda, a vašeg limenog ljubimca od oštećenja.Investicija od 10-20% više za kvalitetan proizvod nije dodatan trošak nego ulaganje koje se isplati već prilikom ugradnje vrata.

PROČITAJ VIŠE