Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeći stručnjak u Evropi za razvoj i marketing u inovativnim i održivim aluminijumskim rešenjima za prozore, vrata, sistem zidnih zavesa, kliznih sistema, zaštite od sunca i staklenih bašti. Vođeni energetskom efikasnošću i spremnošću da preuzmu odgovornost za životnu sredinu.

Optimalna bezbjednost i komfor

Concept System® 77 obuhvata sistem visokokvalitetnih ravnih vrata, koji ispunjava veće zahteve vezane za toplotnu izolaciju, stabilnost i bezbjednost.

Ovaj asortiman standardnih ravnih vrata je dostupan sa svim varijantama otvaranja ka unutra i ka spolja, u kombinaciji sa velikim izborom brava za vrata tako da ispunjava sve zahtjeve vezane za zaključavanje.
Pored toga, CS 77 ravna vrata su u ponudi sa različitim riješenjima za prag kako bi se savršeno uklopila sa zahtevima vezanim za komfor i estetiku.

 

 

 

Slim Line 38 je visoko izolacioni sistem koji kombinuje eleganciju i komfor sa jedinstevnim dizajnom. Ovaj sistem  je savršeno rješenje za savremenu arhitekturu i renoviranje prozora, poštujući originalni dizajn uz ponudu boljeg rješenja za toplotnu izolaciju.

U kombinaciji sa svojim super izolacionim svojstvima, ovaj sistem obezbeđuje savršenu harmoniju između trajnosti materijala, jednostavnog dizajna i zahtjevnih arhitektonskih izazova.