Winter garden

Zimske bašte nude izvanredan kvalitet života, a to je vaš boravak okružen staklom sa pogledom na baštu , vaš zastakljeni balkon sa kliznim vratima, vaš bazen sa staklenim prekrivačem ili vaš krov od stakla..
Svejedno da li se radi o zatvaranju terase ili balkona, sistemi za zimske bašte mogu se savršeno prilagoditi svakoj okolini. Zimske bašte omogućuju kvalitetno zastakljivanje velikih površina, a ne zahtijevaju nikakvo posebno održavanje ..

Zimska bašta ostvaruje poseban ugođaj. Povećava, obogaćuje kvalitetu života. Zbog korištenja sunčeve svetlosti u hladnim mesecima prikuplja toplotu. Time se štedi električna energija pa je ovakav izbor dvostruko isplativa investicija.

Zimska bašta je savršen način za obezbeđivanje dodatnog prostora sa jako puno namena i funkcionalnosti. Svi oni koji vole uživanje, kontakt sa prirodom, otvorene i osvetljene enterijere, mogu da uzmu opciju zimske staklene bašte kao rešenje i buduće zadovoljstvo doma. U kućama koje poseduju zimske bašte, to su najčešće omiljena mesta okupljanja sa prijateljima, porodicom, a u lepšoj polovini godine – prostor za roštiljanja i veza sa dvorištem i baštom.